Het leefstijlstraat programma

Wil jij deelnemen aan ons LeefstijlStraat Programma? Plan een gratis intake via info@deleefstijlstraat.nl

Het LeefstijlStraat Programma: jouw weg naar een gezonder en gelukkiger Leven! 

Ben je op zoek naar manieren om je levensstijl te verbeteren en je algehele welzijn te verhogen? Bij de LeefstijlStraat geloven we in preventieve coaching en begeleiding, zodat je je beste zelf kunt zijn voordat gezondheidsklachten zich voordoen. Om dat te bereiken hebben we het LeefstijlStraat Programma ontwikkeld. De monitoring van het programma wordt uitgevoerd in samenwerking met het UMCG*.

Waarom het LeefstijlStraat Programma?

Via het LeefstijlStraat Programma bieden we, via een tien weken durend programma, begeleiding op maat om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken. Wat ons uniek maakt, is dat we ons richten op het voorkomen van problemen voordat ze  ontstaan of ernstig worden. Onze aanpak is persoonlijk, holistisch en gericht op jou, met aandacht voor blijvende gedragsverandering.

Deelname is vanaf € 45,- per week.

Hoe werkt het?

1️⃣ Intakegesprek: Onze begeleiding begint met een uitgebreide intake. We luisteren naar jouw behoeften, doelen en uitdagingen.

2️⃣ Persoonlijk leefstijlplan: Na de intake ontwerpen we samen met jou een gepersonaliseerd plan dat past bij jouw levensstijl. Dit kan onder andere een voedingsplan, begeleid bewegen, yoga, mindfulness, kookworkshops en andere vormen van ondersteuning omvatten.

3️⃣ Persoonlijke begeleiding: We staan naast je terwijl je jouw gezondere levensstijl ontwikkelt. We bieden continue ondersteuning, begeleiding en motivatie. In (kleine groepen) en individueel. We maken daarbij gebruik van recente inzichten uit de wetenschap om te zorgen dat je de verandering kunt volhouden. Ook wordt gedurende het programma een fitbit beschikbaar gesteld aan deelnemers.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gepassioneerd team van experts op het gebied van gezondheid en welzijn. Onze missie is om jou te helpen het leven te leiden dat past bij wie je bent, vol energie en vitaliteit. Onze begeleiding is niet zorgverzekerd**, dus je investeert in je eigen gezondheid en toekomst.

Speciaal aanbod: Als welkomstgeschenk bieden we een gratis intake aan voor de eerste 25 aanmeldingen. Dit is jouw kans om kennis te maken met de LeefstijlStraat en te ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen op je reis naar een gezonder leven.

Plan nu jouw gratis intake via info@deleefstijlstraat.nl en begin je weg naar een gezonder en gelukkiger leven met De LeefstijlStraat.

 

* Het LeefstijlStraat programma werkt samen met het UMCG in een monitoring studie binnen het programma ‘Healthy Living as a Service’  (www.hlas.nl).
** Afhankelijk van aanvullende verzekeringen, kunnen sommige onderdelen van het programma mogelijk (deels) vergoed worden.