Onze werkwijze

Je zou de LeefstijlStraat kunnen vergelijken met een wasstraat; de verschillende borstels hebben allemaal een eigen functie en zorgen er gezamenlijk voor dat je auto weer stralend schoon is. De borstels in dit verhaal zijn onze professionals. Ze werken samen om ervoor te zorgen dat jij de hulp krijgt die je nodig hebt. Zodat ook jij weer gaat stralen!

Maar hoe gaan we hiervoor zorgen? We leggen je onze werkwijze uit.

Intake
Heb je je aangemeld voor ons programma de GLI, dan krijg je allereerst een intakegesprek met een leefstijlcoach. Zo’n coach kijkt in de breedste zin van het woord naar jouw levensstijl. Wil je bijvoorbeeld afvallen, dan gaan we het niet alleen hebben over hoeveel je beweegt en hoe gezond je eet. Er zijn nog veel meer factoren die meespelen. Weet je bijvoorbeeld dat het heel lastig is om gezond af te vallen als je gestrest bent? Ook slaapgebrek en support uit je omgeving kunnen een grote rol spelen.

Na de intake, ga je starten met de GLI onder begeleiding van een leefstijlcoach. Alles daarover lees je hier.

Aanvullende zorg
Het kan zo zijn, dat begeleiding van een leefstijlcoach niet voldoende is en dat je extra hulp nodig hebt van andere professionals zoals een diëtist of fysiotherapeut. Deze professionals zitten allemaal in hetzelfde gebouw en werken intensief samen. Zo word jij dus snel geholpen en krijg je precies wat je nodig hebt.

Ook als je het GLI programma niet gaat volgen, kun je uiteraard bij ons terecht voor fysiotherapie, voedingsadvies van een diëtist of een coachtraject bij een leefstijlcoach.