Over ons

De LeefstijlStraat is een expertisecentrum waar allerlei professionals op het gebied van gezondheid hun krachten samenbundelen. Denk bijvoorbeeld aan leefstijlcoaches, fysiotherapeuten, diëtisten en een huisarts.

We zitten allemaal in hetzelfde pand aan de Waanderweg in Emmen. Zo krijg jij precies de specialistische zorg en aandacht die je nodig hebt. Wist je bijvoorbeeld dat als je gestrest bent, je niet goed kunt afvallen? Je kunt dan wel naar een diëtist gaan, maar eigenlijk heb je óók aanvullende hulp nodig van bijvoorbeeld een psycholoog.

Kom maar op!
Maar waarvoor kun je nou bij ons terecht? Bijvoorbeeld als je overgewicht of obesitas hebt. In een tweejarig programma ga jij werken aan je gezondheid met behulp van een leefstijlcoach. We gaan voor verandering op de lange termijn. Dus we helpen je niet alleen op weg, maar begeleiden ook in het behouden van je nieuwe, gezonde leefstijl. En het mooie is… onder voorwaarden wordt dit programma vergoed door je zorgverzekeraar. Lees hier meer over deze voorwaarden en het programma. 

Maar ook als je om andere redenen niet goed in je vel zit kun je bij ons terecht. LeefstijlStraat is er voor iedereen die ‘s ochtends niet wakker wordt vol energie en denkt: “Kom maar op met deze dag”.