LeefstijlStraat Programma

Het LeefstijlStraat Programma

Met het LeefstijlStraat-programma richten we ons met kwalitatieve begeleiding op mensen die graag een blijvende positieve verandering op het gebied van leefstijl en gezondheid (preventie) willen realiseren.

Herken jij een gevoel dat je wellicht meer energie wilt ervaren of ben je benieuwd hoe je je met je eigen gezondheid zo goed mogelijk kunt voorbereiden op later? Dan is het LeefstijlStraat Programma misschien iets voor jou.

Samen met onze professionals bieden we begeleiding op maat, zowel individueel als in (kleine) groepen. Ons programma is opgesteld op basis van (recente) inzichten uit de wetenschap. Op 1 maart starten we met een eerste groep

Inhoud programma:

Het 10 weken durend programma start na een persoonlijke intake. Tijdens de intake staan we stil bij jouw persoonlijke doelen en stellen we gezamenlijk een persoonlijk leefstijlplan op.

Tijdens het programma beweeg je twee keer per week onder professionele begeleiding. Daarnaast bevat het een persoonlijk voedingsplan, twee kookworkshops, een proefles Yoga en Mindfulness en staan we stil bij het blijvend veranderen van gedrag. Aanvullende begeleiding is in overleg mogelijk.

Plan nu een gratis intake via info@deleefstijlstraat om te zien wat we voor jou kunnen betekenen!